Double Check Translations heeft ervaring met vertaalwerkzaamheden op talloze vakgebieden, waaronder juridische en beëdigde vertalingen en de specialismen muziek en onderwijs. Mocht ik zelf niet de benodigde vakkennis in huis hebben, dan zoek ik graag een andere geschikte vertaler voor u. Datzelfde geldt als u een vertaling nodig hebt in meerdere talencombinaties.

Double Check Translations biedt de volgende diensten:

Vertalingen Nederlands – Engels / Engels – Nederlands

Professionele vertalingen van hoge kwaliteit door een ervaren vertaler. Uw boodschap wordt helder en nauwkeurig overgebracht; in een passende stijl, met de juiste terminologie en toegespitst op uw doelgroep. Alle vertalingen worden uitgebreid gecontroleerd om de kwaliteit te garanderen.

Tekstredactie

Uw tekst wordt zorgvuldig doorgelezen en waar nodig grondig bijgeschaafd. Hierbij wordt bijvoorbeeld gelet op een heldere opbouw en passend taalgebruik. Het resultaat is een tekst die lekker loopt, de juiste toon heeft voor uw doelgroep en natuurlijk grammaticaal correct is en vrij van spel- en typefouten.

Correctie van uw teksten

Uw tekst wordt goed nagekeken om eventuele fouten eruit te halen.

"Je bent me geen excuses verschuldigd Marian [voor het stellen van een controlevraag].  Dankjewel juist, voor je snelle werk. Heel fijn!” 

Simone Kaper
Kaper Nooijen Advocaten

“Dank voor deze goede vertaling. Ik ben tevreden met je interpretatie […] het is op deze manier heel goed en consequent vertaald.” 

Patricia de Kort
Toneelacademie Maastricht

 “Ik sta stil wat voor gigantische foute zijn in de tekst. Ik ben zo blij jou te vinden!! [… ] Ik ben erg blij met je werk!!! Ik kom zeker op terug!”

Svetlana Semenova
Zijdenbloem